Blanketter

Svedala kommun använder sig numera av e-tjänster via hemsidan, för vårdnadshavare att registrera ansökan till förskola, fritidshem och skolval när det är aktuellt.
Se länk nedan.

(www.svedala.se  –  Snabblänkar  –  Webbportal för skolval)

FÖRSKOLA och FRITIDSHEM
Du behöver inte logga in för att ansöka om förskola eller fritidshem. För att påbörja en ansökan väljer du flik för den verksamhet som du är intresserad av.

För att kunna göra en ansökan måste du ha svenskt personnummer eller samordningsnummer. Du behöver också kunna uppge e-postadress och telefonnummer.

För att se dina uppgifter, ändra grund för placering/schema/inkomst eller göra andra ändringar loggar du in med din e-legitimation.

SKOLVAL
Skolval är aktuellt för de elever som ska börja i förskoleklass eller går i en skola som inte erbjuder nästa årskurs. De som ska delta i skolvalet kommer att få en inbjudan när det är dags att söka.

ANSÖKAN OM ELEVLEDIGHET
Blanketter i Word kan fyllas i direkt i ordbehandligsprogrammet och därefter skrivas ut och undertecknas.
ledighet_elev